Header

Business run

runner

Datum utrke

05.07.2024

Start time

Vrijeme

18:30

Distance

Dužina

4800m

Countdown

Do početka utrke

100D

22H

27M

8S

Age

Uzrast

13 +

Category

Kategorija

Kompanije

Time limit

Vremenska granica

60 minuta

Start-goal

Start - Cilj

Hotel Garden City Konjic

Registracija

Detalji utrke

Dana 05. srpnja 2024. godine, s početkom u 18:30 sati, grad Konjic će u okviru međunarodnog festivala 'Konjic Summer Fest' s ponosom primiti sudionike druge hercegovačke poslovne utrke pod nazivom 'GARDEN CITY BUSINESS RUN'. Ova posebna utrka, koja obuhvaća 4800 metara, pruža jedinstvenu priliku poslovnim profesionalcima da se okupe i sudjeluju u sportskom duhu zajednice.
GARDEN CITY BUSINESS RUN nije samo sportski događaj, već i prilika za povezivanje i izgradnju poslovnih odnosa unutar poslovne zajednice Hercegovine. Ova utrka, koja je namijenjena isključivo poslovnim entuzijastima, potiče timsku suradnju, zdravu konkurenciju i promiče tjelesnu aktivnost među poslovnim profesionalcima.
Uzbuđenje ovog događaja prožeto je duhom suradnje i poduzetničkog duha, pružajući priliku da se izgrade trajni poslovni odnosi dok se zajedno sudjeluje u sportskom poduhvatu. Prijave za ovu prestižnu poslovnu utrku su otvorene, stoga pozivamo poslovnu zajednicu Hercegovine da se pridruži ovoj jedinstvenoj prilici za promicanje zdravog života i zajedništva.

International measurement certificate
Race banne

Mapa