13.02.2024

KSF 2024 prijave otvorene

KSF 2024 prijave otvorene: Rane prijave su u toku i na taj način iskoristite popust od 20% na premium pakete

KSF 2024 prijave otvorene

KSF 2024 prijave otvorene

Utrka na deset kilometara i štafetna utrka će se održati ovog ljeta u Konjicu po šesti put, 06.07.2024. godine. Spremite svoje tijelo za nezaboravno iskustvo dok se pripremate za ovaj izazov!

Uzbudljive utrke počinju u 19:30, kada trkači kreću rutom preko pet mostova koji elegantno spajaju obale naše prekrasne modre Neretve. Ovo nije samo sportski događaj, već i prilika da doživite nevjerojatan pejzaž gdje se Bosna susreće s Hercegovinom. Ovdje imate priliku ne samo prevazići svoja očekivanja, već i dokazati i sebi i drugima da granice ne postoje kada je riječ o postizanju ciljeva.

RANE PRIJAVE SU U TOKU I NA TAJ NAČIN ISKORISTITE POPUST OD 20% NA PREMIUM PAKETE.

Prijavite se odmah i postanite neizostavan dio priče o Bingo Konjičkom Ceneru i štafetnoj utrci. Odaberite jedan od atraktivnih paketa i pridružite se zajednici entuzijasta koji će zajedno proći kroz nezaboravno iskustvo trčanja i druženja. Ovaj događaj nije samo utrka, već prilika da se povežete s ljudima, istražite prekrasnu prirodu i osjetite puls grada Konjica dok trčite kroz njegove ulice. Ne propustite priliku biti dijelom nečega posebnog! Limit utrke je 500 učesnika i 50 štafeta.